Gofry z boczkiem, masą krówkową i orzechami są tak dobre, że… Światowy Dzień Gofra, będziecie organizowali raz w tygodniu!
Gofry to jeden z tych niezapomnianych przysmaków dzieciństwa, który każdy z nas pamięta i chętnie serwuje swoim dzieciom, by… znowu mieć okazję do ich pałaszowania. Oj tak, pamięć trzeba ćwiczyć! 🙂 Gofry z bitą śmietaną, owocami, polewą, czy choćby z cukrem pudrem. A 25 marca to dodatkowa okazja do małej przypominajki, Światowy Dzień Gofra.
Kto ma czas może przygotować sam ciasto, kto nie ma, może kupić gotowe gofry. Warto za to skoncentrować się na dodatkach! My rekomendujemy przepis na gofry z boczkiem, masą krówkową i pieczonymi orzechami. Są tak dobre, że Światowy Dzień Gofra, będziecie organizowali co najmniej raz w tygodniu!
Aktualizacja 24.03.2022