Przepis na Spaghetti Carbonara to przepis na danie wyjątkowe!
Włoska kuchnia cieszy się popularnością na całym świecie. Uwielbiamy włoskie makarony, pizze, czy desery. Smak prawdziwej Italii ukryty jest w tradycyjnych recepturach. Choć często urozmaicany włoskie przepisy, wzbogacając je o ulubione dodatki, to by posmakować legendarnych smaków, wprost ze słonecznego Półwyspu Apenińskiego, skorzystaj z oryginalnej włoskiej receptury.
Spaghetti Carbonara to jedna z najsłynniejszych włoskich potraw. Przygotowując Carbonarę nie możemy pominąć boczku, który jest stałym składnikiem włoskiej kuchni, zwany tam pancettą! W naszej ocenie to właśnie boczek 🙂 jest w dużej mierze odpowiedzialny za niesłabnącą popularność Spaghetti Carbonara na całym świecie. Tu zastosowaliśmy boczek pieczony gorącym powietrzem – OIL-FREE– najnowszej technologii wypiekania boczku. Smacznego!